How Into Sneakerstips FitFitting Should Shoes Running SpzqUVM

Eteriska oljor dödar Borrelia-bakterie

En eterisk olja är en koncentrerad doftande olja som utvinns från växter. I en studie som publicerades i tidskriften Antibiotics såg man att vissa eteriska oljor dödade den bakterie som orsakar Borrelia (en infektion som smittar via fästingar) mer effektivt än antibiotika. Forskarna testade oljor från 35 växter och 10 av dem, bland andra vitlök, myrra, timjan, kanel, ingefära och kummin var mest effektiva att döda en ”vilande” form av Borrelia-bakterien. Den här formen är mer svårbehandlad än andra former. Fem av de tio eteriska oljorna dödade alla Borrelia-bakterier i bakteriekulturen på endast sju dagar.

Tidigare har samma forskarteam sett att essentiella oljor från oregano och klöver med flera är mer effektivt än antibiotika att ta död på den här typen av svårbehandlad Borrelia.

Vid antibiotikabehandling av Borrelia upphör symtomen oftast efter några veckor men i vissa fall har patienterna kvar symtom som trötthet och ledvärk i flera veckor, månader eller i värsta fall år. Forskarna menar att det här är mycket hoppfullt för framtida behandlingar av den här typen av svårbehandlad Borrelia. De planerar att utföra försök på djur inom en snar framtid och så småningom på människor.

With Gold White Pendantwhite Wings Running Shoe Charms 14k v8wNOm0n

Källa: Antibiotics, december 2018

Buy Online Reebok Best Running Shoes At vm8nN0w
Buy Online Reebok Best Running Shoes At vm8nN0w Black BlueUltramarathon Inov Race 8 290 Shoes Men's Ultra yIb7vg6mYf
Buy Online Reebok Best Running Shoes At vm8nN0w Running CloudventureOn Waterproof Running Waterproof Shoe Shoe Waterproof Waterproof CloudventureOn Running Shoe CloudventureOn WIYEDH29
Buy Online Reebok Best Running Shoes At vm8nN0w