Shoes Red Women Sneakers 2015 Breathable Bottom Fire Sport IyvYbfgm67
00 V5 3 Running Nike Shoes Free 0 Green67 Women's Neon dthQxsrC
Men's Nike Free ShoeIn Rn 2018 Running GjLzMqVSUp

Eteriska oljor dödar Borrelia-bakterie

En eterisk olja är en koncentrerad doftande olja som utvinns från växter. I en studie som publicerades i tidskriften Antibiotics såg man att vissa eteriska oljor dödade den bakterie som orsakar Borrelia (en infektion som smittar via fästingar) mer effektivt än antibiotika. Forskarna testade oljor från 35 växter och 10 av dem, bland andra vitlök, myrra, timjan, kanel, ingefära och kummin var mest effektiva att döda en ”vilande” form av Borrelia-bakterien. Den här formen är mer svårbehandlad än andra former. Fem av de tio eteriska oljorna dödade alla Borrelia-bakterier i bakteriekulturen på endast sju dagar.

Tidigare har samma forskarteam sett att essentiella oljor från oregano och klöver med flera är mer effektivt än antibiotika att ta död på den här typen av svårbehandlad Borrelia.

Vid antibiotikabehandling av Borrelia upphör symtomen oftast efter några veckor men i vissa fall har patienterna kvar symtom som trötthet och ledvärk i flera veckor, månader eller i värsta fall år. Forskarna menar att det här är mycket hoppfullt för framtida behandlingar av den här typen av svårbehandlad Borrelia. De planerar att utföra försök på djur inom en snar framtid och så småningom på människor.

Buy Nike Shoes Men Tanjun Blackwhite Color Ss 19 For Running FKclJ1T

Källa: Antibiotics, december 2018

00 V5 3 Running Nike Shoes Free 0 Green67 Women's Neon dthQxsrC
00 V5 3 Running Nike Shoes Free 0 Green67 Women's Neon dthQxsrC Footwear Fitness China 2018 Brand Women Sports Shoes doxBQerCW
00 V5 3 Running Nike Shoes Free 0 Green67 Women's Neon dthQxsrC School Grade Speed Nike Future Running ShoesDick's Kids' Sporting SGjqUMpLzV
00 V5 3 Running Nike Shoes Free 0 Green67 Women's Neon dthQxsrC