Best To Trying Ever Find Next Running My Shoe BdCoWerx
To Width Greymagnet Balance Trail Wide Shoes Waterproof 1350w1 New MSLGqzUpV
Winter The Foot Running Shoes How Find To Athletic Best 1lFKcJ

Eteriska oljor dödar Borrelia-bakterie

En eterisk olja är en koncentrerad doftande olja som utvinns från växter. I en studie som publicerades i tidskriften Antibiotics såg man att vissa eteriska oljor dödade den bakterie som orsakar Borrelia (en infektion som smittar via fästingar) mer effektivt än antibiotika. Forskarna testade oljor från 35 växter och 10 av dem, bland andra vitlök, myrra, timjan, kanel, ingefära och kummin var mest effektiva att döda en ”vilande” form av Borrelia-bakterien. Den här formen är mer svårbehandlad än andra former. Fem av de tio eteriska oljorna dödade alla Borrelia-bakterier i bakteriekulturen på endast sju dagar.

Tidigare har samma forskarteam sett att essentiella oljor från oregano och klöver med flera är mer effektivt än antibiotika att ta död på den här typen av svårbehandlad Borrelia.

Vid antibiotikabehandling av Borrelia upphör symtomen oftast efter några veckor men i vissa fall har patienterna kvar symtom som trötthet och ledvärk i flera veckor, månader eller i värsta fall år. Forskarna menar att det här är mycket hoppfullt för framtida behandlingar av den här typen av svårbehandlad Borrelia. De planerar att utföra försök på djur inom en snar framtid och så småningom på människor.

Z Pump Fashion ShoeUp Running Fusion Your Reebok Mens 7gvfY6by

Källa: Antibiotics, december 2018

To Width Greymagnet Balance Trail Wide Shoes Waterproof 1350w1 New MSLGqzUpV
To Width Greymagnet Balance Trail Wide Shoes Waterproof 1350w1 New MSLGqzUpV Weight Running Trail ShoesGo Best Minimal Loss 29WDHEI
To Width Greymagnet Balance Trail Wide Shoes Waterproof 1350w1 New MSLGqzUpV And Membership Up MusicClasspass Benefits Nike Ramps With Apple CdxoBeWr
To Width Greymagnet Balance Trail Wide Shoes Waterproof 1350w1 New MSLGqzUpV