Running Menamp; For Shoes WomenSaucony Sale 2EDIWY9H

Eteriska oljor dödar Borrelia-bakterie

En eterisk olja är en koncentrerad doftande olja som utvinns från växter. I en studie som publicerades i tidskriften Antibiotics såg man att vissa eteriska oljor dödade den bakterie som orsakar Borrelia (en infektion som smittar via fästingar) mer effektivt än antibiotika. Forskarna testade oljor från 35 växter och 10 av dem, bland andra vitlök, myrra, timjan, kanel, ingefära och kummin var mest effektiva att döda en ”vilande” form av Borrelia-bakterien. Den här formen är mer svårbehandlad än andra former. Fem av de tio eteriska oljorna dödade alla Borrelia-bakterier i bakteriekulturen på endast sju dagar.

Tidigare har samma forskarteam sett att essentiella oljor från oregano och klöver med flera är mer effektivt än antibiotika att ta död på den här typen av svårbehandlad Borrelia.

Vid antibiotikabehandling av Borrelia upphör symtomen oftast efter några veckor men i vissa fall har patienterna kvar symtom som trötthet och ledvärk i flera veckor, månader eller i värsta fall år. Forskarna menar att det här är mycket hoppfullt för framtida behandlingar av den här typen av svårbehandlad Borrelia. De planerar att utföra försök på djur inom en snar framtid och så småningom på människor.

Class U By Issuu 2019 Summer Of Book Plebe sNaval Academy zLVqMjSUpG

Källa: Antibiotics, december 2018

Nike Rainbow Runs 50 Poshmark ShoesSold Free Ombr xdQeBorCW
Nike Rainbow Runs 50 Poshmark ShoesSold Free Ombr xdQeBorCW Saucony Tx405391v Running Men's Shoes Freedom Iso W2YDH9IE
Nike Rainbow Runs 50 Poshmark ShoesSold Free Ombr xdQeBorCW Nike Rn ReviewRunning Shoes Free 2018 Guru kXuPZTlwiO
Nike Rainbow Runs 50 Poshmark ShoesSold Free Ombr xdQeBorCW